Meniu Închide

Iulia Ionescu

Iulia Ionescu – Consilier/Terapeut Relații

     „Bună! Sunt Iulia, am 37 ani ! M-am născut intr-un orașel de lângă Brașov, aproape de păduri și dealuri ce ulterior au devenit locurile mele de practică și meditație! De mic copil am simțit că  locul meu nu este aici pe Pământ, cum casa mea adevărată este in altă parte și am crescut cu dor continuu de locul din care proveneam; imi aminteam cum m-am intrupat aici. Deși aveam 4-5 ani, instinctiv făceam tehnici  ce le-am practicat in viețile trecute, abia adult fiind am ințeles de ce le făceam și de unde le știu. Din dorința de a mă a cunoaște cine și ce sunt, care este rostul și menirea mea in această lume am inceput de la vârsta de 14 ani  practica yoga, tai chi, chi gong, arte marțiale alături de oameni minunați. Eram fascinată de toate cărțile ce le citeam și urmăream să pun in practică cât mai mult tocmai pentru a mă descoperi ceea ce sunt. În acest fel pădurea  mi-a devenit o a doua casă in care mă simțeam implinită și plină de bucurie.

     De-a lungul timpului am trecut prin  inițieri, școli  intâlnind oameni extraordinari de la care am invățat și le sunt recunoscătoare. Am avut parte de multe experiențe atât spirituale, atât din practica personală cât și din relaționarea cu oamenii, fiecare om fiind pentru mine o oglindă a mea.  Viața este extraordinară, o călătorie minunătă cu situații, evenimente, oameni  tocmai pentru a ne redescoperi pe noi inșine, ceea ce suntem cu adevărat in inima noastră ca să trăim in echilibru și armonie cu intreaga Natură. Acum, când mă intreb care este rostul și menirea mea răspunsul este să mă bucur de tot ceea ce vine spre mine și să impărtășesc din cunoașterea și practica mea cu ceilalți oameni, de la suflet la suflet!”

     Iulia Ionescu este cu mult mai mult decât ceea ce pare sau spune. Copilăroasă cu un suflet matur și bătrân acumulând experiențe vieți la rândul din Lemuria > Atlantida > Egypt > Tibet > China și până în prezent, Iulia a șlefuit multe aspecte ale vieții și a dobândit calități Spirituale menite să ajute oamenii printr-o simplă discuție cu ea. Inițiată în Tăi Chi, Qi Qong, Arte Marțiale, Yoga, Meditații, Terapii Complemetare, Infoenergetica, curațări energetice și vindecări emoționale fiind doar câteva Cupe pe care Iulia le-a maiestrit din alte vieți.

     În prezent o recomand pe Iulia că fiind un spirit matur și bătrân ce prin experiența lui va poate ajuta să vă rezolvați multe probleme neînțelese ale vieții mai ales pe partea Relațională. Dacă aveți neînțelegeri în relații, căutați sufletul pereche, vreți mai mult dintr-o relație sau pur și simplu căutați să fiți înțeleși, vindecați și iubiți pentru ceea ce sunteți, Iulia este persoană potrivită cu care să stați de vorbă.

     Fiind o persoană foarte ocupată și căutată, Iulia vă stă la dispoziție într-o ședința de 90 minute pentru doar 180 Lei. Timp în care veți face terapie, veți avea constientizări, eliberări, o să înțelegeți mai bine relația în care vă aflați și legătura cu sufletul vostru pereche, dimensiunea de unde veniți și multe alte aspecte ce vreau să le țin ca mister pentru a vă deschide Inima la Iulia.

Formular Programare: Click