Meniu Închide

Gabriela Niculescu

Gabriela Niculescu – Cartomanție (Citit în Cărți)

     „Bună. Sunt Gabriela, am 47 de ani, născută în București într-o familie de oameni simpli, tata pictor și scriitor, iar mama muncitoare, oameni cu un caracter deosebit și cultură vastă, fapt care m-a ajutat mai târziu în creșterea și educarea mea.

     Am fost un copil retras, preferam să stau în casă să citesc cărți mult mai avansate ca vârsta mea, eram într-o căutare continuă, asiduă de cunoaștere, simțeam că există mult mai mult decât ceea ce știm și ceea ce se spune. La vremea aceea, pe timpul comunismului corespondam cu câteva ambasade ale țărilor pe care le iubeam, ca exemplu: China, Japonia, Mexic etc. Țări cărora le Apreciam cultura, credința, și respectul, fapt care a făcut să mă trezesc într-o zi și cu securitatea la ușă având doar 15 ani. Evident că am trecut peste asta.

     Puțin mai târziu într-un cerc de prieteni aveam să intalnesc o femeie care mi-a devenit bună prietenă apoi și care m-a inițiat în tainele citirii în cărți (cartomanției). Eram entuziasmată căci vedeam în cărți ca într-o poveste care parcă mi se derula sub ochi. Curând datorită acestui fapt, datorită citirii mele în cărți atât de exacte am ajuns să fiu căutată, eram fericită căci puteam ajută în sfârșit oamenii cu ceva benefic.

     Anii au trecut și am început să caut tot ce se putea scrie despre credință și spiritualitate, știam că există mult mai mult și se putea face mult mai mult decât a sta în genunchi și a te ruga la un Dumnezeu, când de fapt Dumnezeu este în noi, în fiecare. Totul este să ne descoperim și să profităm de miracolul din noi.

     Așadar, vrând să am acces mai rapid la forțele universale și a le folosi, am fost o bună elevă a Cursurilor Reiki, având actualmente toate cele 3 grade, inclusiv cel de profesor. În sfârșit am ajuns oarecum la ceea ce îmi doream, să cunosc și să ajut, însă mai sunt mult de învățat. Cert este că acum nu numai pe mine mă pot ajuta ci și pe semenii mei făcându-le terapii cu binecuvântata energie universală Reiki.

   Așadar v-am scris cu drag despre mine, despre Gabriela…un om simplu cu o inimă mare.”

     Am fost surprins uimit de capacitățile Gabrielei de a citi în Cărți atât de precis. Atât de precis încât m-a făcut și pe mine să-mi pun întrebări legate de sincronicitatea și perfecțiunea universului. Un om cu o inimă mare printr-o dorință sinceră și profundă de a ajuta oamenii cu harurile divine pe care le-a primit de la Dumnezeu. Este printre foarte puținii oameni pe care i-am întâlnit cu capacitatea să prevadă viitor cu o precizie atât de exactă în viața omului. Vocea caldă și stilul unic de a întinde cărțile te face să te simți ca la un mare Oracol ce-ți relevă destinul și viitorul într-un stil dincolo de cuvinte.

     Ce trebuie să știți înainte s-o rugați pe Gabriela să vă programeze? Nu știe să mintă. Va spune doar adevărul care se vede în etalări. Indiferent de situație că este vorba despre o suma mare de bani câștigată, despre moartea cuiva, despre o relație bună sau despre un proiect. Adevărul vă va Elibera iar Gabriela respectă acest principiu.

     Costul unei ședințe este de 180 Lei așa că dacă căutați adevărul într-o situație și sunteți pregătiți să-l primiți, faceți cerere de programare la Gabriela.

     Formular Programare: Click