Meniu Închide

Gabriel Borzas

Gabriel Borzas – Terapeut

     Cine este Gabriel Borzas? Să nu ne lăsăm păcăliți de aparențele Maya. Gabriel nu este doar un terapeut de top ci și un vechi prieten de al meu din timpuri străvechi începând cu Lemuria > Atlantida > Egypt și până în prezent. Când l-am văzut prima dată pe Gabriel părea doar un om simplu și smerit. Însă când am început să-l cunosc am remarcat și simțit pe pielea mea puterea spirituală dobândită vieți la rând pe care o manifestă. Putere câștigată din Școlile Inițiate parcurse în șirul reîncarnărilor și mai ales din perioada Preoției Atlante din urmă cu 15.000 de ani chiar și mai bine de atât.

     Gabriel în Prezent vindecă oamenii. Dar nu orice fel de terapie. Viziunea și perspectiva lui Gabriel pe partea terapeutică este originală, simplă, precisă și eficientă. Nu există program malefic, datoria karmică, stringuri, câmpuri dereglate, chakre inversate, intruziuni astrale și alte fenomene spirituale cunoscute pe care Gabriel să nu le vadă și să vină cu o soluție potrivită.

     Partea frumoasă cu Gabriel ține de faptul că nu are eficientă doar asupra corpurilor superioare (Astral, Mental, Cauzal etc.) ci direct și pe Corpul Fizic. Terapia cu Gabriel o s-o simțiți din plin cum vă vindecă din cap până în picioare și cum aduce ordinea și armonia în viața voastră.

     Desigur nu vreau să mă credeți pe cuvânt ci vreau să va convingeți singuri printr-o analiză Gratuită pe care Gabriel este dispus să v-o facă. Și cum respectăm principiile universului totul are și o răsplată în viață, astfel costul implicării lui Gabriel în procesul terapeutic depinde de la caz la caz, cost comunicat dupa efectuarea analizei care este gratuită.

     Vă invit cu mare drag să va urmați inima și să purtați o discuție Constientologică cu Gabriel.

Programează Analiza: Click