Meniu Închide

Despre Dragoni

     Sunt sigur că ați auzit peste tot în lumea Spirituală despre Dragoni și ați văzut că sunt extrem de puține informații despre ei. În baza asta m-am gândit să scriu un articol pe înțelesul tuturor despre acești Dragoni. 
 
Ce sunt dragonii și de ce-i numim așa? 
 
     Dragonii îi putem vedea aici pe pământ ca fiind niște potențiale-calități. Adică dacă ai darul de a învața oamenii se spune că ai un dragon spefic acestei întreprinderi.
 
     Îi numim Dragoni deoarece ei exact așa arată în planul Astral. Dacă ieșim în 4D(planul astral) cu corpul astral, o să-i vedem arătând ca niște dragoni, însă aici pe pământ ei se manifestă ca și potențiale active sau inactive
 
     Se zice că avem dragoni activi și dragoni inactivi. De exemplu: Îți foloseșți abilitățile de profesor pentru a învăța oamenii, atunci dragonul specific acestei activități este activ. Însă tu ai și potențialul de a fii un bun pilot de curse. Atunci dragonul specific acestei activități este inactiv(doarme în astral) până în momentul în care îți descoperi și desfășori această pasiune.
 
Câte tipuri de dragoni sunt?
 
     Probabil o infinitate. Atâția câte activități, pasiuni și plăceri există. Ei în astral arată sub diferite forme, cu mai multe capete, diferite culori, diferite mărimi, cozile în forme care mai de care, însă repet, noi doar în astral le vedem așa…în 4D, pentru că manifestarea lor concretă și pragmatică din 3D este sub forma unor potențiale.
     Câțiva dragoni descoperiți și povestiți ar fi: de apă, foc, aer, pământ, cunoaștere, vindecare, putere, pace, bucurie etc.
 
     Aceșți dragoni mulți dintre ei nu au lumină, adică DH-Duh Sfânt. Ei sunt precum elementalii despre care am mai discutat. Însă unii dintre ei sunt și din Lumină cu DH. Din acest motiv mulți îi percep ca fiind demoni sau ceva negativ. Însă ei au măestria, abilitățile și puterea lor pentru care trebuie să avem respect și să colaborăm armonios cu ei.
 
Cum ne vedem dragonii?
 
În planul astral prin meditație sau proiecții astrale putem să-i întâlnim și să-i descoperim.
 
De unde vin dragonii și unde-i găsim?
 
     Dragonii putem să-i moștenim din vieți anterioare, din linia neamului și să-i adunăm în viața asta din diferite lăcașuri unde ei se adună.
     Din alte vieți de exemplu dacă ai învățat lecția răbdării poți avea un dragon specific acestei răbdări. Sau dacă din alte vieți vi cu lecția gătitului, poți avea un dragon de genul ce devine activ atunci când desfășori această activitate. La fel și din neam, lecțiile învățate de neam aduc dragoni buni.
 
     Vă ziceam că-i descoperim și în diferite lăcășuri, cum ar fi Sfinxul din Bucegi sau alte monumente sacre dar nu numai, sunt și în biblioteci, restaurante, muzee și alte locații care mai de care. Desigur că fiecare lăcăș are dragoni spefici lui. Repet iar, ei sunt percepuți în planul astral cu simțurile extrasenzoriale ale fiecăruia. Va depinde de măestria voastră să-i descoperiți.
 
     Îi poți acumula din aceste lăcășuri, însă să nu exagerăm cu vânătoare de dragoni ca și cum ar fi pokemoni cum mai fac unii. Ei vin la noi prin rezonanță. Ca de exemplu: dacă în următoarele 3 luni te așteaptă la nivel de suflet lecția vorbitului în public, este posibil să aduni un astfel de dragon cu 3 luni înainte pe care să înveți să-l stăpâneșți pentru a-ți desfășura acestă activitate.
     Aici există și alte extreme spiritualiste cu unii care zic că atacă dragonii altora și-i omoară sau își fură dragonii între ei, nu zic că nu ar fi posibil, dar zic că mulți își dau și filme prin aceste demonstrații de „putere”.
 
     Cel mai sănătos este ca fiecare să trăiască în armonie cu el însuși iar prin meditațiile lui să se conecteze cu proprii dragoni, să-i înțeleagă, să-i descopere și să le ofere ce le este cuvenit ca și ei la rândul lor să va ofere ce au mai bun pentru voi. Fiecare dragon se hrănește cu o anumită energie. Exemplu: poate dragonul dintr-un restaurant se hrănește cu fericirea clienților satifăcuți iar prin asta el va genera mai multă atracție și abundență. Repet, va depinde de măestria fiecăruia să-i descopere și să-i măestrească.
 
     La rândul lor după ce-și împlinesc misiunea, și ei se transformă și se duc pe diferite alte planuri la fel cum și noi la rândul nostru trecem prin aceste transformări. Există mult mai multe informații despre dragoni, însă lăsăm misterul pentru ce-i cu adevărat curioși și pregătiți să-l descopere în inima lor.
 
     Vă invit în grupul meu de WhatsApp pentru întâlniri săptămânale pe zoom cu meditații ghidate, discuții pe teme astrologice și constelații familale, să ne înțelegem mai bine potențialul și menirea pe pământ.
     Iar dacă vă interesează ce dragoni aveți, vă invit la analiza amprentei energetice.