Meniu Închide

Diss „Maeștrii Spirituali”

Fiți Cu Minte nu cuminți!

diss

     Ne pregătim pentru 2020. Haideți să facem un Diss frumos Maeștrilor din prezent.

     Ce sunt acești oameni pe care-i vedem că citesc ei în aura, în astral, în akasha, în astrogramă sau că au acumulat Cunoștințe vieți la rândul și se cred Zei. Îi știți nu are rost să le facem altă prezentare. 🙂

     Păi și cum dacă are astfel de capacități nu înseamnă că este Evoluat Spiritual? Băi ce crezi… NU.

     Aceste capacități mulți le au deschise evaziv de către alți “Maeștrii”, unii prin droguri sau moștenite pe karma de neam ori venite cu ele din alte reîncarnări.

     Bine, bine și ce este rău că au aceste capacități? Păi puse în mâna unui om fără Cunoaștere, fără o Etică Spirituală și fără să Cunoască ce se întâmplă cu Planeta asta și legile ce Guvernează aici jos nu face decât să-i ducă și mai repede la gropar atât pe ei cât și pe cei ce-i “îndrumă”. Altă minciună a lor: „Dumnezeu mi-a dat mie special acest dar pentru ceilalți”. Parțial corect, pentru a te folosi de ele, dar cum te folosești de ele? Trebuie să formăm o Poliție a Spiritualității să-i arestăm pe oamenii ăștia când abuzează de capacități și li se urcă la cap. 👮‍♂️

     Marea lor problema este lipsa Cunoașterii de Sine și a Legilor ce Guvernează această Realitate de îndrumător Spiritual. Astfel că devin foarte subiectivi și își impun “adevărul” lor celor mai necunoscători. Țineți minte: „Puterea celor care știu vine din lipsa de Cunoaștere a celor ce nu știu.”

Matei 23-25

Atunci Isus le-a vorbit mulţimilor şi ucenicilor Săi. El le-a zis:

Cărturarii şi fariseii stau pe scaunul lui Moise. Deci să faceţi şi să păziţi toate lucrurile pe care vi le spun ei, dar să nu faceţi după faptele lor, pentru că ei zic, dar nu fac. Ei leagă poveri grele şi dificil de dus şi le pun pe umerii oamenilor, dar ei înşişi nici măcar cu degetul nu vor să le mişte.

Toate faptele lor le fac pentru a fi văzuţi de oameni. Astfel, îşi fac filacterele largi şi ciucurii lungi şi iubesc să li se dea locul de onoare la mese şi scaunele de onoare în sinagogi, să fie salutaţi prin pieţe şi să fie numiţi de oameni: «Rabbi».

Vai de voi, cărturari şi farisei ipocriţi! Căci voi închideţi Împărăţia Cerurilor în faţa oamenilor; nici voi nu intraţi, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi să intre!

Vai de voi, cărturari şi farisei ipocriţi! Căci voi înconjuraţi marea şi uscatul pentru a face un prozelit, dar când devine astfel, faceţi din el de două ori mai mult un fiu al Gheenei decât sunteţi voi!

Vai de voi, călăuze oarbe, care ziceţi: «Dacă cineva jură pe Templu, acest lucru nu înseamnă nimic, dar dacă cineva jură pe aurul Templului, este dator să-şi ţină jurământul!» Nesăbuiţilor şi orbilor! Ce este de mai mare importanţă: aurul sau Templul, care sfinţeşte aurul?

 Vai de voi, cărturari şi farisei ipocriţi! Căci voi curăţaţi pe dinafară paharul şi farfuria, dar pe dinăuntru sunt pline de jaf şi de necumpătare!

Vai de voi, cărturari şi farisei ipocriţi! Căci voi vă asemănaţi cu mormintele văruite, care pe dinafară arată frumos, dar înăuntru sunt pline de oasele celor morţi şi de orice fel de necurăţie! Tot aşa şi voi, pe dinafară vă arătaţi drepţi oamenilor, dar pe dinăuntru sunteţi plini de ipocrizie şi de fărădelege!

     Îi mai regăsim pe aceșți oameni și sub diverse nume “divine” altul decât cel de om. Pretextul lor este: “M-am eliberat de karma asta de căcat de la familie, acuma sunt treaz”. Hai lăsăți vrăjeală asta că se vede pe voi că sunteți bubuiți din toate părțile. De fapt se vede pe unii că majoritatea își ascund identitatea umană pe Facebook sau oriunde pe principiul “Mă atacă energetic”. 😂 Altă vrăjeală ieftină. Păi ce Maestru ești tu să te atace așa energetic oricine? Ce vor să spună ei este că sunt niște incompetenți spiritual care nu sunt în stare să facă nimic concret decât să se viseze mari înțelepți. Asta este lipsa de Maturitate Spirituală. Fuga de responsabilitățile Karmice Spirituale cu care a venit la întrupare, a dus la o inganfare și aroganță spirituală. După mai vine și cu pretextul. „Pe mine mă caută puțini oameni pentru că eu am o Cunoașterea prea înalta pe care nu o poate înțelege oricine„. Altă vrăjeală. Dacă te uiți la ce îți oferă sunt câteva vorbe găsite și în alte 100 de cărți și au impresia că l-au prins pe Dumnezeu de picior.

     Altă Categorie: Își face o imagine bună și vinde iluzii de viitor. Pe ăștia îi șțiți? Sunt aia gen Tarot pentru Zodia X în anul 20XX. Altă vrăjeală majoritară care profanează esență Astrologiei și a Tarotului. Și vă zic asta din perspectiva în care eu predau Cursuri de Astrologie și Tarot. Știți acele faze gen: Urmează să te cerți cu șeful la muncă iar după tu te întrebi “Păi stai așa că eu nu muncesc, cu care șef mă cert?” .🤣 Chiar am auzit o Astroloagă la televizor care spunea că ea face Horoscop doar pentru că omul o cere știind că este ceva superficial. 😯 Asta este viclenie. Cum adică să profanezi învățătura Astrologia pe principiul „o fac pentru că omul e tâmpit și cere așa ceva”. Vedeți nu trebuie să ai așa multă cunoaștere în Ezoterism că să-ti dai seama de vrajelile astea. Pe viitor o să discutăm mai pe larg aceste subiecte ce profanează învățăturile Antice.

     Am mai vorbit în articolele precedente despre nevoia de Cunoaștere de Sine pentru a urca spiritual. Fără Cunoaștere de Sine nu te poți chema Înțelept. Este imposibil. Fazele acelea gen “E de la țară, uite ce smerit e omul și ce bun este…” A bătut câteva ispite, a înțeles niște lecții dar mai are mult până sus.

     Ne întoarcem la aceșți „Maeștrii”. O să vedeți că ei de fapt habar nu au ce caută un spirit aici pe pământ și cum evoluează. Și de ce a venit aici și care este intenția reală a Sinelui lor Superior. Ei devin foarte subiectivi și încep să dea sfaturile după capu lor sec. 👊

     Una din cele mai clasice exemple este asta: Se duce cineva la el cu o problema anume. Problema este aleasă fix de sinele lui superior pentru că prin ea își duce misiunea pe pământ până la capăt. Problema gen o karma de la tatăl lui sau de la mama lui sau de undeva care îl ajută să evolueze. EI bine acest “iluminat” ce face. Vede acea “problemă” și începe să judece că nu este bună, că vai ce karma de căcat are, sau vai ce lipsit de lumina este acel om. Astfel nu face decât să-l sperie pe acel „client” și să nu-l ducă nicăieri. În loc să-i explice uite tu că spirit ai venit așa ai moștenit asta și asta și prin karma asta înveți asta că să ajungi aici. 🙂

     Și cei mai mari maeștrii au avut răni. Cea mai mare rană fiind cea de când ne-am separat de creator. Este firesc la orice om te uiți să gasesit răni. Nu asta este problema. Ci când este momentul să fie vindecată și care este motivul acelei răni este important să vedem.

     Chiar mă întreb oare cum este viața asta perfectă așa cum și-o imaginează ăștia de fac “minuni”? Cum ar fi toți oamenii fără lecții, cu vibrații superioare pentru că alea de jos sunt de la satana sau toată lumea bogată pentru că lipsa de abundență este o traumă? Este o formă de invalidare a celorlalți care iar încalcă niște legi spirituale. 👮‍♂️

     Sau altă faza și mai imbecilă pe care am mai auzit-o: “Cunoașterea este de la Demoni”. 😂 Asta chiar că este prostie Curată. Ca în bancul de îl postasem zilele astea: Păcatul îl mai iartă Dumnezeu, dar prostia nu are cum.

     Mai vorbim și despre Marile Preotese care fac Tantra cu gura? Sau Maeștrii Taoisti care ejaculează pe nas? Hai să-i lăsăm pe ăștia momentan.

     Cam atât pe moment despre Maeștrii lipsiți de Cunoaștere și Oamenii Ignoranți picați în plasă. Ne auzim pe viitor și cu alte Diss-uri.

     Între timp vă invit să citiți și aceste articolele legate de Ignoranța Spirituală a oamenilor care visează că sunt treziți spiritual.

Ignoranța Spirituală

Hoția de energie, Fuga de Karmă și Aroganța Spirituală

 

Distribuie/ShareShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin